Nastassia Make-up & Hair

Menu
  

Wij nemen geen nieuwe boekingen meer aan mbt bruiden/ make-up & hairstyling.


Bridal Styling

Jouw trouwdag, de belangrijkste dag in je leven. De dag dat je wilt stralen en je er op het mooist uit wil zien. Alles is tot in de puntjes geregeld, de trouwjurk, accessoires, de bloemen, de fotograaf en daarbij hoort een natuurlijk nog een stralende make-up en een schitterend bruidskapsel.

Onze visie op een mooie bruidsmake-up is dat het zo dicht mogelijk bij jezelf staat en waar jij je prettig bij voelt. Een zo natuurlijk mogelijke en lang houdbare make-up is dan ook ons uitgangspunt.

Door de juiste technieken toe te passen samen met de juiste producten blijft de bruidsmake-up en het bruidskapsel gedurende de dag perfect zitten. MAC Cosmetics is het make-up merk waarmee gewerkt wordt, ook geschikt voor de zeer gevoelige huid.

Try out

Ongeveer 6 tot 8 weken van te voren plannen wordt er een try out ingepland. Op deze dag zal er bekeken worden wat je wensen zijn qua bruidsmake-up en bruidskapsel. Er zal dan gekeken worden naar de jurk, voorbeeldfoto´s en de sieraden die je zal dragen, zodat alles een mooi geheel zal vormen. Vervolgens zal de proefmake-up doorgenomen worden en aangebracht worden totdat het geheel naar jouw wens is. En hetzelfde geldt voor het bruidskapsel. 

BRUIDEN_foto_kopie

De trouwdag zelf

Op deze dag komen wij bij jou thuis of op gewenste locatie. Geen stress dat je van te voren nog naar de kapper moet. Maar lekker rustig thuis in je eigen omgeving. Ruim op tijd wordt er afgesproken zodat er voldoende tijd is om je klaar te maken voor deze bijzondere dag. Mocht er hulp nodig zijn bij het aankleden dan is dit ook een mogelijkheid.
Ook is er een mogelijkheid om een arrangement te boeken voor bijvoorbeeld de bruidsmeisjes, familieleden en de gasten.
Doordat wij als team werken is er een back-up service in geval bij ziekte.


"Beauty is an attitude.
There´s no secret.
Why are all brides beautiful?
Because on their weddingday,
they care about how they look."

-Estée Lauder