Nastassia Make-up & Hair

Menu
  

Op de hoofdhuid worden dunne vlechtjes gevlochten van het eigen haar. Afhankelijk van de hoeveelheid eigen haar, dikte van het eigen haar en de lengte wordt het aantal vlechtjes bepaald. Aan deze vlechtjes worden de weavebanen vastgenaaid. Bij deze techniek wordt geen gebruik gemaakt van hitte, lijm of chemische middelen waardoor het geen schade toebrengt aan het eigen haar.

verlengen1

De vlechtjes blijven afhankelijk van de eigen haargroei 5 tot 8 weken zitten. Hierna kan het weer "omhoog" gezet worden. De weavebanen kunnen herbruikt worden, afhankelijk hoe je het verzorgd kan het minimaal 9 tot 18 maanden meegaan.

verlengen2De weavebanen waarmee gewerkt wordt zijn; handgeweven, double drawn, remy gesorteerd en van 100% natuurlijk mensenhaar. Het haar is onderworpen aan een zeer streng selectieproces, alleen het beste haar komt in aanmerking. Zo ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit dat vrijwel identiek is aan Europees haar.


Heb je interesse in een weave? Neem dan contact op voor een vrijblijvende en kosteloze intake. Tijdens de intake wordt bekeken of je haar geschikt is voor een weave, hoeveel banen haar en vlechtjes er nodig zijn, tevens zal dan de kleur bepaald worden. Vervolgens zal er een afspraak ingepland worden voor het zetten van de weave.

"Droom niet langer van een mooie volle bos, maar maak het werkelijkheid!"